Wielerkoers vrijdagavond 7 juli

Heinkenszand heeft één van de drukst bezochte koersen in Zeeland. Elk jaar zijn er veel renners en publiek. Kortom altijd veel ambiance en sfeer. De toegang is zoals altijd gratis en het is één van weinige koersen waar het na afloop nog overvol is tot in kleine uurtjes bij het wielerbal.

Koersdatum: vrijdag 7 juli 2023

S/P                           18.00u

Amateurs                18.45u

D-cat/Sportklasse  20.15u

Parkoers:

Dorpsstraat – Eendvogelstraat – Zangvogelstraat – Julianastraat

Start/finish: Dorpsstraat thv vd Biltplein.

Braderie op zaterdag 8 juli

Zorg dat je 8 juli vrijhoudt in je agenda, want dan gaat het gebeuren! De braderie wordt geopend om 9.30 uur. Kom genieten van het gezellige sfeertje in het dorpscentrum, de gekleurde kraampjes, lekkere hapjes en drankjes en muziek. Trek wel goede schoenen aan, want deze braderie wordt niet voor niets de Langste Braderie van Zeeland genoemd.

Rond 17.00 uur gaan de standhouders hun spulletjes weer inpakken.

Solexrace en feestmuziek op zondag 9 juli

De traditionele Solexrace op zondag, dit jaar wordt er weer groot uitgepakt!

De start begint om 13.00 met de Dikkebandenrace en de inschrijving is om 12.30 achter Pizzeria Da Mario, zie pijl op de kaart.

Dit jaar loopt de route weer via de Dorpsstraat, van Cittersstraat, Vijverstraat, Westerstraat en de Kerklaan.

En wat nog meer?

 

Vrijdagavond vanaf ongeveer 9 uur gaan we natuurlijk weer feesten in de Feesttent op het Van der Biltplein.

Natuurlijk zijn er op zatermiddag tijdens de braderie allerlei activiteiten zoals springkussens, schminken, dansdemo’s van Dance XL en je kan ook een neptattoo laten zetten.

Op zaterdagavond is de beurt weer aan Funky Fair, onder de liefhebbers inmiddels een bekend en geliefd element van het kermisweekend.  De muziek begint om ongeveer 17.00 en vanaf 22.00 wordt de muziekstijl wat harder, de echte liefhebbers weten wat we bedoelen.

Op de zondagmiddag- en avond is het zoals altijd ook een gezellige boel, met muziek, vrolijke terrassen en versnaperingen.

Pin It on Pinterest