Feestweekend Heinkenszand

Van 13 t/m 15 augustus 2021 is het weer Feestweekend Heinkenszand. Traditioneel staan er tijdens de ‘Eintjesantse mart’ weer allerlei feestelijke evenementen gepland.  Het weekend is een gezellig festijn en niet enkel voor de inwoners van Heinkenszand.

Wielerkoers, De langste braderie van Zeeland, Funky Fair, Kindervrijmarkt en feestmuziek, het staat allemaal op het programma.

LET OP, HET EXACTE PROGRAMMA VOOR 2021 IS ONDER VOORBEHOUD.

Wielerkoers vrijdagavond

Heinkenszand heeft één van de drukst bezochte koersen in Zeeland. Elk jaar zijn er veel renners en publiek. Kortom altijd veel ambiance en sfeer. De toegang is zoals altijd gratis en het is één van weinige koersen waar het na afloop nog overvol is tot in kleine uurtjes bij het wielerbal.

Het programma voor 2021 wordt later bekend gemaakt.

 

Braderie op zaterdag

Zaterdag vanaf 9.30 start de langste braderie van Zeeland. Met meer dan 250 deelnemers is er een enorm aanbod en bieden de kraampjes zeker voor ieder wat wils!

Verspreid over de braderie zijn er allerlei demonstraties, is er straattheater, muziek en kunt u heerlijk wat drinken op één van terrasjes. Verder is er een kindervrijmarkt, een boerenmarkt en kunt u molen ‘de Vijf Gebroeders’ bezoeken.

De braderie is om 17.00 afgelopen maar….. de terrasjes blijven gewoon staan dus u hoeft dan zeker nog niet naar huis!

En wilt u ‘s avonds lekker door feesten, dat kan met Funky Fair!

 

En wat nog meer?

Het feestcomitee is hierover in gesprek. We moeten kijken wat er wel en niet mogelijk is en in hoeverre de coronamaatregelen activiteiten toelaten.

Wij adviseren deze website te bezoeken om op de hoogte te blijven.

Pin It on Pinterest