Feestweekend Heinkenszand

Door de momenteel geldende coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk alle gebruikelijke evenementen in het feestweekend te organiseren.

Wel gaat de Langste braderie van zeeland door op zaterdag 14 augustus. Door de maatregelen zijn er wel wat beperkingen maar u bent van harte welkom!

Braderie op zaterdag

Zorg dat je 14 augustus vrijhoudt in je agenda, want dan gaat het gebeuren! De braderie wordt geopend om 9.30 uur. Kom genieten van het gezellige sfeertje in het dorpscentrum, de gekleurde kraampjes, lekkere hapjes en drankjes en muziek. Trek wel goede schoenen aan, want deze braderie wordt niet voor niets de Langste Braderie van Zeeland genoemd.

Rond 17.00 uur gaan de standhouders hun spulletjes weer inpakken.

Omdat Corona geen vakantie heeft, is het wel belangrijk dat iedereen zich aan de veiligheidsmaatregelen houdt. Er zijn twee in- en uitgangen, namelijk bij het kruispunt Eendvogelstraat, Stenevate en Dorpsstraat en de andere in- en uitgang is aan de andere kant van de Dorpsstaat bij het kruispunt met de Julianastraat en Clara’s pad. Alle andere straten die uitkomen op de Dorpsstraat zijn afgesloten.
Let er ook op dat je anderhalve meter afstand houdt van andere bezoekers en de looproute is aan de rechterkant van de straat. De bezoekers worden geteld, dus als het maximum aantal is bereikt, moet je misschien even wachten.

Als we ons allemaal aan deze regels van de veiligheidsregio houden, wordt het ongetwijfeld een fantastische dag. Wij kijken er naar uit. Jij ook?

Pin It on Pinterest